Koulutus

 PILOTTIKURSSI!!

Hermoratahieronnan lyhythoitokurssi on suunnattu hevosen omistajille ja hoitajille

 Kurssi alkaa 31.10.2022

Lyhythoito voidaan tehdä ns. itsehoitona kerran viikossa tehostamaan hevosten hermoratahierojan tekemää säännöllistä "koko hoitoa". Lyhythoito ei siis poista säännöllisen kokonaisvaltaisen hermoratahieronnan tarvetta!

Koulutuksen sisältö:

  • Intensiivinen kesto 4 viikkoa. Voit opiskella kun se sinulle sopii!

  • Opiskellaan lyhythoito (hoidon kesto noin 30min)

  • Tutustutaan hevosen fysiologiaan ja biomekaniikkaan.

  • Ruokinnan perusteita ja helppo laskukaavaan päivittäisistä tarpeista ruokinnan suunnitteluun.

  • Elimistön perustoiminnot ja tarpeet

  • Materiaalit käytössä 5/2023 saakka, kirjalliset materiaalit tulostettavissa.

Koulutus alkaa 31.10.2022

Ilmoittautuminen kurssille on sitova!

Early bird hinta 150€ 10.10.2022 saakka!!!!

Hinta 1.-10.10.2022 150€ ja 11.10.2022 alkaen 180€ (mikäli paikkoja on vielä jäljellä!)

Kurssipaikkoja on RAJOITETUSTI ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittaudu siis pian osoitteessa; https://holvi.com/shop/bodyconnection/product/e7d171134e627e92a479c0dc71719fef/

 SEURAAVA PERUSKOULUTUS ALKAA 26.11.2022!

Nappaa oma paikkasi:

https://holvi.com/shop/bodyconnection/section/hhrh-hevosten-hermoratahieronnan-koulutukset/

  Koodilla ENNAKKO saat koulutuksen ennakkovaraajan hintaan -15%!! Tarjous koskee kerta- ja osamaksua!

KURSSIPAIKKOJA ON RAJOITETUSTI! Nappaa paikkasi siis nopeasti osoitteesta 

https://www.holvi.com/shop/bodyconnection 

itsellesi sopivalla maksutavalla. 
 

Et tarvitse mitään pohjakoulutusta, saat kaiken tarvittavan tiedon kursseilta ja koulutuksesta. Kokemusta hevosista yleisesti on toki hyväksi, emme opiskele varsinaisesti hevosen yleishoitoa. Halu ja kiinnostus edesauttaa hevosten kokonaisvaltaista hyvinvointia riittää!

Hevosten hermoratahieroja

13kk:n peruskoulutus

Vuoden (13kk / 13 opintopäivää) kestävä peruskoulutus antaa sinulle hyvät perusopit hoitaa hevosia kokonaisvaltaisesti. Koulutus sisältää näyttöhoidon ja loppukokeen. 

Koulutuksessa opiskellaan mm. hevosten anatomiaa ja fysiologiaa hermotuksen kannalta, yleistietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, ravitsemusta, sekä elimistön toimintaa. Myöhemmin opiskellaan mistä vaivat syntyvät, perehdytään oireisiin ja niiden yksilölliseen hoitamiseen.

Koulutuksessa tuetaan ja kannustetaan oppilaita yrittäjyyteen, käydään läpi mm. ammattietiikkaa ja työhyvinvointia.

Kurssi järjestetään interaktiivisena etäkoulutuksena netissä, jolloin voit opiskella juuri sinulle sopivaan aikaan! Koulutus ei ole opintotukikelpoinen.

Koulutus sisältää käytännön harjoittelua, joten oppilasta suositellaan hankkimaan itselleen harjoitusasiakkaita, joilta ottaa pienen maksun kattamaan koulutuksesta aiheutuvia kuluja ja luo asiakassuhteita tulevaan työhön.

Peruskoulutuksen hinta 3450€. Hinta sisältää alv 24% ja kaikki opintomateriaalit. Kurssimaksun voi maksaa kerralla tai kuukausierissä 1.erä 450€ varausmaksu ja 10 erää 300€/kk kurssin edestessä . 

Ilmoittautuessasi koulutukseen sitoudut suorittamaan sen kokonaisuudessaan, eikä maksuja palauteta. Ensimmäisellä erällä varmistat paikkasi kurssilla.

Peruskurssilta voit halutessasi jatkaa hevosten hermoratahieronnan mestarikoulutukseen.


Hevosten hermoratahieronnan mestarikoulutus

18kk:n syventävä koulutus

Mestarikoulutus antaa sinulle kattavasti entistä syvemmät ja laajemmat tiedot anatomian ja fysiologian suhteen hermotus huomioiden. Koulutus kestää 18kk, sisältäen koepäivän.

Mestarikoulutuksessa opiskellaan laajemmin erilaisia vaivoja, syntysyitä ja niiden hoitamista yksilöllisesti, vitaaliaineiden tärkeyttä ja saadaan käyttöön lisää työkaluja entistä parempaan hoitamiseen.

Koulutus järjestetään interaktiivisena etäkoulutuksena netissä, jolloin voit opiskella juuri sinulle sopivaan aikaan! 

Koulutuksen hinta 5400€, sisältää alv 24% ja kaikki opintomateriaalit. Koulutusmaksun voi maksaa kerralla tai erissä 18x300€/kk kurssin edetessä.

Ilmoittautuessasi sitoudut suorittamaan koulutuksen kokonaisuudessaan, eikä maksuja palauteta. Ensimmäisellä erällä varmistat paikkasi koulutuksessa.


Kursseille ja koulutuksiin paikkoja rajoitetusti!

Jotta voimme taata riittävän laadukkaan opetuksen ja kouluttajan jatkuvan tuen, on paikkoja rajallisesti. 

Live-kurssit

Mikäli tahdot järjestää lyhytkurssin tai koulutuksen omalla tallillasi, ole rohkeasti yhteydessä! Voit kerätä ryhmän itse tai ilmoittautua mahdolliseksi pitopaikaksi. Järjestäjä saa hyvitystä kurssimaksuista. Kysy lisää!

Johanna Selkäinaho, kouluttaja

Hermoratahieronnan mestari

"Hei! Olen Johanna Selkäinaho, ikuinen heppatyttö. Olen touhunnut hevosten parissa lähes koko elämäni. Ensimmäiset kosketukset olen saanut hevosista naapuristani, ihanan kimon arabiristeyksen, Saffin, opastuksella. Läheisestä Sata-Hämeen ratsastuskoulusta sai lisäoppia. Yläasteen aikana tutustuin Rovaniemellä läheisellä tallilla raviurheiluun hoitajan roolissa. 16-vuotiaana sain ensimmäisen oman hevoseni, pv-ruuna Obelixin. Myöhemmin olen omistanut niin ratsu- kuin ravihevosia.
Vuosien aikana on tullut tutuksi niin hevosten kouluttaminen, valmentaminen, omistaminen, kuntouttaminen kuin luopuminenkin - koko hevosihmisen tapahtuma- ja tunneskaala. 
Vuonna 2019 erilaisten sattumien kautta lähdin opiskelemaan hermoratahierojaksi. Hoidon huikean tehon huomatessani ajattelin, että tämä pitää saada myös hevosille! Valmistuin vuonna 2020 sekä hermoratahierojaksi, että CwC-istuntaopettajaksi. Opintojen jälkeen halusin jatkaa heti hermoratahieronnan mestariopintoihin, siitä sai todella paljon lisäymmärrystä ja potkua käännöstyöhön. Hoidon tulokset olivat ällistyttäviä ja halusin tehdä oman osani hevosten hyvinvoinnin eteen.
2021 käynnistyi ensimmäinen koulutus. 

Suurena intohimonani on kokonaisvaltaisuus, niin henkinen kuin psyykkinen. Ihmisen vaikutus niin hoidossa kuin ratsain tai kärryiltä, on suuri ja siihen tulee kiinnittää huomiota. Me teemme töitä hevosen hyväksi, ei toisin päin. Valmennustyössänikin tärkeimpänä ajatuksena on löytää yhteys hevoseen, ei pakottaa hevosta ihmisen tarpeisiin. 

"Keho ja mieli on kaksi suuntainen katu, jossa liikennettä on aina kumpaankin suuntaan."

Kun jokainen tekee parhaansa, emme voi epäonnistua.